tankar

Vilken bra dag det har vart idag. Jag känner mig lycklig.

Men det är konstigt, hur tankar kan sätta sprett i huvvet på en... mm, alltså börjar man, så går det lixom aldrig över. finns ingen ände på tankar tror jag.
Efter att ha kollat på "letters to Juliet" med flickorna så åkte jag inte direkt hem, som jag igentligen hade tänkt mig, istället så åkte jag till det stora sportområdet, och gick runt och kollade på killarna som spelade amerikansk fotboll och baseball. Det är ett stoort område, så det fanns också gott om "arbetare" där med, som klippte gräs, reffla sand osv. Mm, men iaf, det jag ville komma fram till, var att det avr så skönt att bara få gå runt, från plan till plan, i mörkret, med de upplysta planerna, och bara låta tankarna snurra.

Men nu är det nog dags för mig att sova.
mm, sömn behöver man, anars blir man aldrig klokare.
god natt kära vänner!

Ombyggnad pågår

Ja, ursäkta röran här. det ser konstigt ut, jag vet, men ska försöka få ordning på det hela. typiskt mig att böra med ngt när ajg igentligen inte har tid med det! haha, men jag ville byta ut den jättevintriga iaf. hm, kanske inte blir så välldans somrigt nu häller... hm, vi får se. men som sagt, ska bli bättre här snart. :)

ha en bra dag!
kram josefin

pay attention

Denna morgon nar jag satt och hade frukost med Lauren sa sa hon "pleace pay attention to your food Josefin" fran ingen stans kom det, eller tja, anledningen var kasnke att hon tyckte att jag pratade for mkt. haha, men nar hon sa det sa kande jag att jag fick smaka pa min egen medicin. haha, det brukar ju jag som sager till henne. mm, men nu ar det hon som sa till mig...!  :)


FREDAG!

Ja, idag ar det fredag, och denna vecka har gatt sa galet fort!
alltsa det har avrt en kosntig vecka. jag har inte ens haft roda dagar, som ni har dar hemma i swe, men anda sa har det gatt fort, vad har det da inte gjort for er!? haha.
Ja, i torsdag sa akte Vic, hem, sorgligt, men sannt. Som sagt, det ar kosntigt, nar vi har gjort ALLT tillsammasn i en coh en halv vecka, och sa aker hon hem direkt efter, sa ar det ju som om en del av mig coksa aker hem. Det enda jag kan finna som ar possitivt med att hon lamnade, ar att det betyder att snart komer Kristina hit, och sedan Mamma och Pappa, Pontus, Brita och Elsa, och sedan sa ska ajg aka till Thyeres och sedan sa kan det handa att ajg far ett till besok av Vic...! ;) haha, vi far se. mm, och det ar massa saker som kommer handa dar imellan med. jag inser nar ajg tittar pa min kalender, att jag inte har en enda helg i juni som jag kommer avra hemma. haha, resor och aventyr healtiden! :) mm, mend et ar ju det som ar sa underart emd att vara har, traffa vanner, och reda ochs e nya saker och att bara fa leva livet.

Det ar kosntigt hur livet ar en bergochdalbana. mm, vissa dagar kanns allt toppen, andra allt botten. men det ar vall det som ar grejen med, lara sig att kunna se genom hinder och leva i det som gar gott isf for det som ar tungt, jobbigt och trycker ner oss.

VICtoria

Kära omvärld.
Dålig uppdatering här på senaste, men jag har en av världens bästa anledningar!

Min underbara Victoria är här! och jag är lycklig. funderar om askmollnet kanske skulle komma och dyka upp snart, innan torsdag, så kan det få stanna uppe i luften så att hon kan stanna en extra vecka eller så! ;) hmmm, ja, vi fr väll se vad som händer.

Det har vart mkt Albany, CliftonPark, Schenectady och NYC under veckan. Som en ganska vanlig vecka. men allting blir ändå så annorlunda. Småsaker blir förgyllda med guldkant när jag har Vic här. Vid min sida under hela dagara.
Det rann några tårar ner för kinden idag när jag tänkte på hur mycket tösen betyder för mig, och hur konstigt och sorgligt det känns att hon ska åka sanrt igen.

MEN, det har vart en underbar vecka, vi ahr gjort jätte mkt! och det är så roligt när min världen hemmifrån, som Vic känner till, möts med min världe här, som mina vänner och vardag här.

Nu ska jag inte sösa bort mer tid till att skriva här, när jag har en så fin tös vid sidan av mig i sängen, men jag ville bara uppdatera. och säga att jag är lycklig.
sedan kommer det ett par bilder på skönheten själv.









Ja, som sagt, lite bilder på min lilla skogs älva. Tog lite bilder på Vic och sminkade och grejade. Detta är bara några av de många många, men har inte hunnit redigera så många av dem. men nu har ni ju sett lite iaf! :)

-SKÖNHET-

Press

Nu när jag sitter här och väntasr pått någon ska komma in på skype och villja prata med mig, så kan jag ju passa på att skriva så länge. :)

USA.. alltså detta land har förvänat mig mer än vad jag förväntade mig tror jag. Det är många saker varje dag som ajg tänker på coh reagerar över att det är så annorunda.
Inte främst det faktum att det är en sådan PRESS på abrnen i skolan. Det är verkligen en tävling, redan från tredje klass, som min yngsta flicka går i, så ska man vara bäst och ha alla rätt. Hon får redan betyg och alla i vårt  neighbourbood och område vet men den smarte tjejen i varje klass är, hon som är bäst på allt. Ja, jsute, bäst på allt, det är hälst det som alla barn ska vara här. Om flickorna kommer hem och har haft 3 fel på ett prov så tycker de att det är dåligt. de kommer och gråter, och när föräldrarna får veta det så drar de lite på läpparna. Inte att de är elaka, men det är ett helt annat sätt att se på det!
SKOLAN är annorlunda här.

Men skulle jag villja säga att det är med det mesta i USA ändå. allting verkar handla om en tävling...


jag har hitills tatt alla min bilder själv, men nu blir det en från internet, för jag kommer inte åt mina biler nu.

RSS 2.0